Medicinsko Odricanje

Ova web stranica nije predviđena za svrhu pružanja medicinskih savjeta
Sve informacije, sadržaj i materijali ove web stranice samo su informativne prirode i nisu zamjena za savjetovanje, dijagnozu i / ili medicinski tretman kvalificiranog liječnika ili pružatelja zdravstvenih usluga.

Razumijete i prihvaćate da su svi korisnici ove web stranice odgovorni za vlastitu medicinsku njegu, liječenje i nadzor. Sav sadržaj na web mjestu, uključujući tekst, tretmane, doziranja, ishode, grafikone, profile, grafiku, fotografije, slike, savjete, poruke i objave na forumu, služi samo u informativne svrhe i NE USTAVA PRUŽANJE MEDICINSKIH SAVJETA. I nije zamjena za nezavisne profesionalne medicinske prosudbe, savjete, dijagnozu ili liječenje.

Medicinske informacije na ovoj web stranici pružaju se bez ikakvih izlaganja ili jamstava, izričita ili implicitna. Ne dajemo nikakva jamstva ni jamstva u vezi s medicinskim podacima na ovoj web stranici.

Ne dovodeći u pitanje općenitost prethodnog stavka, ne jamčimo da:

  • medicinske informacije na ovoj web stranici su potpune, istinite, točne, ažurne ili pogrešne,
  • medicinske informacije na ovoj web stranici bit će stalno dostupne ili uopće dostupne.

Medicinske informacije se neprestano mijenjaju. Stoga se informacije na ovoj web stranici ili na povezanim web mjestima ne smiju smatrati aktualnim, potpunim ili iscrpnim, niti se na takve informacije oslanjajte kako biste preporučili tečaj liječenja za vas ili bilo koju drugu osobu. Oslanjanje na bilo koje informacije na ovom web mjestu ili na bilo kojim povezanim web stranicama isključivo je na vlastiti rizik.

Burza.ba ne preporučuje ili ne podržava bilo koje posebne testove, proizvode, postupke, mišljenja ili druge informacije koje se mogu pružiti na povezanim web mjestima. Povezane web stranice mogu sadržavati tekst, grafiku, slike ili informacije koje smatrate uvredljivim. Burza.ba !, davatelji licence i njegovi dobavljači nemaju kontrolu nad takvim materijalima.